Ce il atrage pe un barbat la o femeie?

Andrada Dan - Find Love

  • Release Date: 8 Jun 2015
  • Viewer: 130.849
  • Like Video: 797
  • Dislike Video: 101
  • Video Length: 3.01

Music Video

  Play Audio :

Description

Afla ce il atrage pe un barbat la o femeie?

Barbatii sunt atrasi de femei cu energie feminina.

Care este diferenta intre energia masculina si energia feminina si de ce este atat de important sa intelegem aceasta diferenta intr-o relatie de dragoste?
Energia masculina este despre A FACE si energia feminina este despre A FI. Nu are nimic de a face cu orientarea sexuala, cu ce suntem barbat sau femeie sau femeia barbat sau barbatul efeminat.
Energia masculina este despre a actiona, planifica, a gandi, a face, a analiza, a planifica, a conduce, si a oferi
Energia feminina este despre intuitie, a exprima, a simti, doar a fi, a urma, a primi
Toti avem ambele tipuri de energie, doar ca le folosim in momente diferite din vietile noastre

Un barbat in energie masculina se va indragosti de o femeie in energie feminina. Un barbat nu se poate indragosti tot de un barbat.

O femeie in energie masculina se va conecta cu logica unui barbat, nu cu inima lui.

Tu ce energie radiezi?
Daca planifici, dai ordine, actionezi, dai sfaturi iubitului, sotului, familiei tale, si iti aduce asta un sentiment de bucurie si implinire, atunci proiectezi in lume multa energie de “baiat”. Energia masculina poarta pantalonii intr-o relatie.

Daca insa te concentrezi pe momentul actual, sa simti ceea ce este, sa fii experientiala, senzoriala, sa fii in momentul prezent, decat sa faci, sa te gandesi, sa planifici, sa realizezi task-uri, atunci esti mai comoda in energia de tip “fata”.

Daca esti mereu cu inima franta si simti ca faci mereu aceleasi greseli si atragi barbati nepotriviti, te pot ajuta sa intelegi ce gresesti si sa schimbi:

Prin programul meu Find Love, te voi ghida pas cu pas catre relatia pe care o doresti, pentru a fi mai iubita si dorita ca niciodata! Click aici pentru detalii: http://andradadan.com/curs-...

Youtube Videos from :
[Ce il atrage pe un barbat la o femeie?]

keyboard_arrow_up